logo_stars
Winkels
BE
France
Belgique
España
Deutschland
Nederland
English
0
Uw mand

Star's Music Paris Superstore

Star's Music Paris Superstore

PLAN
FOTO
VIDEO
Adres
1 - 11 bis boulevard de Clichy
75009 Parijs
Openingstijden
van dinsdag tot zaterdag
10.00-13.00 uur / 14.00-19.00 uur
Contact
+33 (0)1 48 78 44 45
Vervoer
(Pigalle)
Parkeerplaats
Parkeergarage Mansarde
Parkeergarage Montmartre
Boulevard de Clichy-nummers voor onze winkels
Nee.1
Nee.1BIS
Nee.3
Nee.3BIS
Nee.5
Nee.7
Nee.11
Nee.11BIS
Gelegen van 1 tot 11 boulevard de Clichy, in de mythische wijk Pigalle, biedt Star's Music Paris een uniek concept in Europa. Inderdaad, veel meer dan alleen een algemene winkel, deze bestaat uit 8 ultragespecialiseerde themawinkels.
1 Boulevard de Clichy:MAO en Studio 5 live computerstations 2 luistermuren met koptelefoon 1 auditorium met monitorluidsprekers Onze ruime keuze aan audio-interfaces, randapparatuur, controllers of software stelt je zeker in staat om je eigen studio te creëren... wat je budget ook is.
1 bis Boulevard de Clichy:Espace DJ Al meer dan 20 jaar de tempel van dj's. Je vindt er zowel DJ-packs voor beginners als de controlekamers van de grootste clubs en discotheken. De allernieuwste controllers, een duizelingwekkende reeks draaitafels, een reeks onmisbare accessoires... de DJ-ruimte is simpelweg the place to be voor beatmakers en hiphop- of electroproducers.
Boulevard de Clichy 3:Digitale piano's, arrangeurs en blaasinstrumenten Grote ruimte gewijd aan digitale piano's (draagbaar of meubel), podiumkeyboards en arrangeurs. Keuze, maar vooral voorraad met mogelijkheid tot levering en montage aan huis. Grenzend aan de ruimte, garandeert onze "Blaasinstrumenten"-hoek het testen van koperblazers, klarinetten of fluiten in alle gemoedsrust.
3 bis Boulevard de Clichy:Geluidssysteem en verlichting Met ons actieve luistersysteem kunt u alle luidsprekers en professionele audiosystemen op de markt vergelijken. Om uw installatie compleet te maken, bieden wij een grote bloemlezing aan mixers, randapparatuur en effecten. Aan de verlichtingskant voorziet onze showroom in een lichtprogramma dat u vanzelfsprekend zal begeleiden bij uw keuzes.
Boulevard de Clichy 5:Synths and Machines Een waar auditorium gewijd aan elektronische muziek. Een platententoonstelling van synthesizers, machines, drummachines en samplers. Wij bieden u de essentiële merken op de markt en onze selectie van exclusieve importproducten.
Boulevard de Clichy 7:Microfoons Of het nu voor het podium of de studio is, er ontbreekt geen microfoon in deze ultra gespecialiseerde winkel. Een vraag voor je inschrijving? Advies voor het bespelen van uw instrument? Zoek niet meer. De microfoonwinkel van Star's Music zal aan al uw verwachtingen voldoen.
Boulevard de Clichy 11:Gitaren en drums Honderden gitaren tentoongesteld tussen legendarische merken, 2 testcabines en alle versterkers van je dromen beschikbaar. Pas gerenoveerd, deze prachtige winkel zal u een onvergetelijke ervaring bezorgen. Een volledig arsenaal aan drums en percussie maakt dit rockreservaat compleet.
11 bis Boulevard de Clichy:Kabels en accessoires Al deze winkels zouden niets zijn zonder onze kabel- en accessoireswinkel. Alle kabels die zo handig zijn voor muziek zijn daar verzameld. Muziekstandaards, microfoonstandaards, adapters, meubels, rekken, niets ontsnapt aan deze Ali Baba-grot van de muzikant.
De winkel van Star's Music Paris is DE referentie in Frankrijk op het gebied van prijs, voorraad en exposure. Met hun expertise zullen onze vele gespecialiseerde adviseurs u kunnen begeleiden om uw project tot een succes te maken.