logo_stars
Winkels
BE
Drapeau France France
Drapeau Belgique Belgique
Bandera de España España
Flagge von Deutschland Deutschland
Vlag van Nederland Nederland
Flag of England English
0
Uw mand

Star's Music Lyon Superstore

Star's Music Lyon Superstore

PLAN
FOTO
VIDEO
Adres
MARCEL MERIEUXSTRAAT 247
69007 LYON
Openingstijden
van dinsdag tot zaterdag
10.00 - 12.45 uur / 14.00 - 19.00 uur
Contact
+33 (0)4 37 70 70 40
Vervoer
(Debourg)
(ENS Lyon)
Parkeerplaats
[P+R]Gerland
[BePark]Mérieux parkeerplaats
[Q-PARk]Lyon - La Fabric'
De winkel van Star's Music Lyon opende zijn deuren in 2008, op een paar honderd meter van het Gerland-stadion.
Het doel van deze ruimte was om lokale klanten een enorme keuze aan apparatuur te bieden. Met zijn 800m2 expositieruimte op een plafondhoogte van 7 meter is de opdracht grotendeels vervuld.
Vanaf de ingang toont de ruimte van keyboards en akoestische piano's de luxe van de plek. Daarna is het enorme volume dat aan de gitaar is gewijd gewoonweg adembenemend: meer dan 800 gitaren, 4 auditoria (gitaarversterkers, basversterkers, vintage elektrische gitaren, high-end akoestische gitaren) en een afdeling gewijd aan metalgitaren staan opgesteld in een warm, opengewerkt decor. De drumafdeling en zijn cimbaalzaal sluiten de begane grond van deze uitzonderlijke plek af.
Boven geven de Sono/Light, de DJ en de Studio een prominente plek aan Audio Pro, dat alle passerende geluidsproducenten en -technici zal aanspreken. Een auditorium met monitorluidsprekers en een ruimte gewijd aan professionele studio's zullen de meest gevorderden verwelkomen.
Dankzij ons team van gepassioneerde adviseurs die op de hoogte zijn van de lokale muziekscene, is Star's Music Lyon snel een must geworden voor alle spelers in de muziekindustrie in het zuidoosten.