logo_stars
Winkels
BE
France
Belgique
España
Deutschland
Nederland
English
0
Uw mand

Star's Music Bruxelles Superstore

Star's Music Bruxelles Superstore

PLAN
FOTO
VIDEO
Adres
143-145 ZUIDSTRAAT
1000 BRUSSEL
Openingstijden
van dinsdag tot zaterdag
VAN 10:00 TOT 18:00
Contact
+32 26 81 13 38
Vervoer
Parkeerplaats
PARKING ROUPPE-FONTAINAS
1 UUR GRATIS PARKEREN VANAF 99€ AANKOOP
In de Zuidstraat 145 in Brussel, een emblematische wijk voor de verkoop van muziekinstrumenten, vindt u een ruimte van 250 m² die volledig is gewijd aan de wereld van muzikanten: elektrische gitaren, akoestiek, versterkers, effecten, djing, geluidssysteem, studio apparatuur, kabels, accessoires...
In 3 zalen kunt u in alle rust uw instrumenten testen. Alle grote merken zijn vertegenwoordigd: Gibson, Fender, Martin, Taylor, Ibanez, Pioneer, Universal Audio, Yamaha, Roland... zonder de meer toegankelijke merken zoals Squier, Epiphone en Eastone te vergeten als je je eerste gitaar wilt kopen. Een keur aan bijzondere instrumenten variërend van de bekendste gitaren tot de mooiste Custom Shop. Of je nu een beginner of een professional bent, je geluk is bij Star's Music!
Tel daarbij op een team van enthousiastelingen dat klaar staat om u te adviseren bij uw aankoop, tientallen jaren ervaring in de verkoop van muziekinstrumenten, en u krijgt een plek die er zeker uitziet als een paradijs voor muzikanten!